Presentada la campanya Soy Solidaridad

11 marzo 2015

L’ONGD Solidaridad Don Bosco ha posat en marxa la campanya de captació de socis i sòcies SoySolidaridad. L’acció convida a viure la solidaritat perquè, com diu el seu cartell, "Tu pots canviar les coses". Per mitjà d’un vídeo en què col·laboren persones vinculades a l’organització es contesta a la pregunta “¿Por qué soy Solidaridad?” Persones que donen raons de per què cal comprometre, i expliquen les raons de per què formen part de l’ONGD salesiana. 

Al vídeo hi participen, entre altres persones, D. Cristóbal López, Pare Inspector de la Inspectoria Maria Auxiliadora i President de Solidaridad Don Bosco, així com el salesià José Miguel Núñez expresident de la mateixa.

Un dels objectius de la campanya és animar la captació de socis i sòcies de l’ONGD. La tasca dels socis i sòcies és fonamental per poder desenvolupar els projectes de Cooperació al Desenvolupament, principalment a l’Àfrica subsahariana i Sud-amèrica-, així com el Voluntariat i les campanyes d’Educació per al Desenvolupament que es duen a terme en els centres educatius salesians .
 
Com donar suport a la campanya soySolidaridad?
 
Per a la difusió de la campanya s’ha utilitzat l’etiqueta de Twitter soySolidaridad, i des Solidaridad Don Bosco s’està animant al fet que els seguidors / es de les xarxes socials pengin fotos seves amb el cartell de la campanya. Aquest cartell es pot descarregar a la seva pàgina web:www.solidaridaddonbosco.org/pdf/soy-solidaridad.pdf 
 
Com fer-se soci / a de de Solidaridad Don Bosco?
Si vols col·laborar amb aquesta organització, pots fer-ho omplint el formulari de la seva pàgina web: 
 
 

 

També et pot interessar …