Presentada l'Estrena 2016

28 diciembre 2015

L’any 2016 que està per iniciar-se; per a la Família Salesiana serà un any dedicat a recórrer junts el camí que se’ns ha indicat en l’escolta de l’Esperit Sant.

El dia 27 de desembre el Rector Major, P. Ángel Fernández Artime, va presentar oficialment l’Estrena 2016 a la Casa General de les Filles de Maria Auxiliadora, acompanyat pel pare Filiberto González, Conseller per a la Comunicació Social i el pare Américo Chaquisse Regional d’Àfrica Madagascar.

En un clima de família, el P. Ángel Fernández Artime, reunit a l’auditori de la Casa Generalicia, amb la presència de la Mare Yvonne Reungoat Superiora General de les Filles de Maria Auxiliadora i una nodrida representació de les FMA, i alguns membres de la Família Salesiana, es va iniciar la presentació de l’Estrena per a l’any 2016.

El Rector Major, successor de Don Bosco, va presentar el tema i l’estructura de l’Estrena 2016 expressada en el lema que acompanyarà tot l’any: "Amb Jesús recorrem junts l’aventura de l’Esperit".

Don Ángel Fernández Artime, pensant en el missatge de la seu segona Estrena com a Rector Major, ha col·locat al centre varis aspectes: en primer lloc, l’acció de l’Esperit, que actua en llibertat i flama a la porta de cada ésser humà; després, l’experiència del camí, del viatge, que tots fan en l’evolució de la vida; després, el sentit d’aventura, ja que sovint en el camí que es recorre – tant a nivell interior, com des del punt de vista espiritual – "no hi ha certeses", no obstant això, s’avança mogut per la certesa que l’Esperit sabrà sorprendre i portar més enllà les pròpies expectatives.

Després d’un breu temps dedicat al diàleg, a les ressonàncies i a les peguntes, el Rector Major va saludar a la Mare Superiora Sor Reungoat para després passar a un moment de fraternitat.

El text complet del comentari a l’Estrena (italià, espanyol i francès) està disponible a la pàgina web sdb.org i en salesianos.edu. El video que il·lumina l’Estrena d’aquest any, va ser realitzat per l’Agència de Notícies Info Salesiano, i des d’aquest moment es troba visible al canal de YouTube de ANSchannel en diferents idiomes amb doblatge i al canal de salesianos.edu

 

 

També et pot interessar …