Porta Oberta i FISAT posen en marxa un Projecte de Suport Educatiu per als xiquets de Borriana

15 enero 2016

En ple mes de Don Bosco neix la iniciativa Projecte de Suport Educatiu (PAE) impulsat pel Centre Juvenil Porta Oberta de l’obra salesiana de Borriana i FISAT (Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás). Aquest projecte, amb el més autèntic estil salesià, s’inicia amb la finalitat d’atendre a xiquets d’entre 10 i 12 anys que es troben en risc d’exclusió social i que no poden trobar en el seu entorn familiar les condicions necessàries per créixer personal i acadèmicament de la forma més adequada.

L’horari del PAE serà de 17:00 a 20:00, en aquest temps es començarà per donar el berenar als xiquets, es continuarà per un moment de bona tarda, de 18:00 a 19:00 es farà el suport escolar i de 19:00 a 20:00 es realitzaran diferents activitats com a esport, manualitats o dinàmiques per treballar les emocions. L’objectiu és poder intervenir en el creixement i adquisició d’habilitats socials i el desenvolupament integral dels xiquets.

El PAE serà portat avant per una professional que estarà tots els dies al capdavant del projecte i per voluntaris que adquiriran el compromís d’ajudar una vesprada a la setmana de forma estable. Ja hi ha voluntaris, principalment del Centre Juvenil, que s’han prestat a col·laborar però encara s’espera una més àmplia col·laboració i es convocarà en breu alguna reunió per informar a tots aquells que estiguin interessats.

També et pot interessar …