Patis plens de color i ambient festiu en Salesians Sant Antoni Abat

16 marzo 2015


El 7 de març van concórrer en el col·legi Sant Antonio Abad dos esdeveniments que van omplir els patis i aules des de molt primerenques hores.

A les 11 hores estava convocada la comunitat educativa pastoral de l’obra de Sant Antonio Abad, col·legi, parròquia, centre de dia, casa d’acolliment de menors, Grup Dimarts, centre juvenil…per a donar començament a una jornada festiva i solidaria.

A les 10 hores, a més, començava la Jornada de Portes Obertes a la qual estaven cridades les famílies interessades a conèixer la nostra oferta educativa. Van acudir més de cent famílies que es van marxar contents de veure l’ambient de família i optimisme del Dia de la CEP.

Una oració i la presentació del projecte “Espais de pau” va servir com a acte d’inauguració del dia. La destinació de la recaptació serà destinada a reconstruir i habilitar aules de la República centrafricana, infraestructures molt castigades després de la guerra.

Els patis es van omplir de colorit i ambient festiu: esports, mercat ambulant, cita amb el medi ambient, bar, etc.

Va acudir molta gent i es va consumir quasi tot el que s’oferia amb el que açò suposa per a la recaptació, que superà els 9.000 euros.

Al final del matí un menjar solidari i una eucaristia van posar fi a tan bonica i solidària jornada.

També et pot interessar …