Participació salesiana al Congrés Internacional de Comprensió Lectora

26 enero 2021

Per Salesians Comunicació.

Segueix el compte enrere per al Congrés Internacional de Comprensió Lectora(CICLIP). Del 15 al 18 de febrer tindrà lloc l’edició més important en els últims anys després del seu naixement el 2016 amb l’afany de fomentar la lectura i millorar la comprensió lectora en infants d’entre 3 i 12 anys. Aquest esdeveniment està orientat tant a professors i centres educatius, d’educació infantil i primària, com a pares amb fills amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys. És un congrés 100% on-line i completament gratuït perquè tothom pugui gaudir de les ponències.
 
 
En aquesta ocasió destaca la participació salesiana amb la presència organitzativa de l’editorial salesiana Edebé i la ponència de Beatriz Montañés Ríos, de Salesians La Orotava.
Beatriz Montañés Ríos, psicopedagoga i mare en contínua recerca d’idees per acompanyar els infants amb l’entusiasme que mereix qualsevol aprenentatge, compartirà la seva passió per ensenyar des del cor. La seva emoció en qui aprèn l’ha portat a investigar, assessorar i generar itineraris d’educació emocional des d’Infantil fins a Batxillerat per a diferents escoles, institucions i editorials.
En el seu viatge de cor a cor no ha deixat enrere a les famílies, dedicant gran part del seu treball a l’acompanyament emocional de pares i mares, perquè amb la seva complicitat tot és més fàcil. Sap que encara li queda molt trajecte per recórrer, però té molt clar que tot el que ha construït fins al moment té una única finalitat: «contribuir per aconseguir entre tots un món bonic on viure».
 

Beatriz Montañés Ríos es, al costat de Sofía Velasco de Salesians Triana, motor de Educar con el Corazón, programa d’educació emocional que es desenvolupa en alguns dels nostres centres en les etapes d’Infantil i Primària.

Aquest congrés estarà organitzat per la Asociación Española de Comprensión lectora (AECL), Supertics Leobien i Edebé.

 

«Des d’Edebé hem decidit sumar-nos al Congrés com a organitzadors ja que ens sembla una iniciativa molt interessant i de ben segur que també ho serà per als vostres centres «, comparteixen des de l’editorial. «Us animem a difondre aquesta informació entre els vostres claustres i famílies ja que és un Congrés molt pràctic que pot generar un canvi significatiu en el rendiment dels alumnes», afegeixen.

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...