Participa en el webinar Educant per al benestar emocional i la convivència

5 noviembre 2021

Dimecres que ve, 17 de novembre del 2021, a les 17.00 h, Bosco Global, Jóvenes i Desarrollo i VOLS et conviden al webinar Educant per al benestar emocional i la convivència. Impactes i efectes de la COVID en els Drets Humans.
En aquest seminari en línia gratuït descobriràs estratègies i eines per aconseguir un major benestar emocional i tractarem les claus per caminar cap a una convivència saludable i positiva.
La sessió comptarà amb la participació de Marga González Muñoz, del Moviment contra la Intolerància, que parlarà sobre els efectes que està tenint la COVID sobre els drets humans, i d’Elena Segura Lizán, de ACAIS Comunitat i Desenvolupament, que reflexionarà sobre com podem tenir cura de la convivència i del benestar emocional en el context actual.

Els discursos d’odi i la desinformació travessen la vida i el benestar de moltes persones, condicionant la seva convivència social i afectant diversos drets fonamentals. Quins impactes i efectes està tenint la pandèmia en els Drets Humans? Com podem crear espais de trobada i de diàleg que ens ajudin a resoldre els conflictes des del respecte, la convivència, la cordialitat i la solidaritat?

Com participar-hi?
Totes les persones interessades que vulguin assistir-hi poden fer-ho emplenant el formulari d’inscripció a http://boscoglobal.org/webinar-noviembre/

Aquest webinar forma part del projecte Joves Interconectad@s per una ciutadania global-digital amb Horitzó 2030, un projecte que desenvolupa Bosco Global juntament amb les altres ONGD salesianes VOLS i Jóvenes y Desarrollo, gràcies al finançament de l’Agència Espanyola de Cooperació per al Desenvolupament (AECID).

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...