Nou número de la Revista SMX Comunitat Inspectorial

30 marzo 2021

Per Salesians Comunicació

L’edició 66 de la Revista digital SMX porta com a tema principal el Projecte Don Bosco Wave, una resposta educativa per a l’augment de l’ocupabilitat i la inclusió social dels joves a través de la Formació Professional (FP) on la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora ha posat tot el seu compromís. Aquesta iniciativa reuneix 7 xarxes nacionals salesianes de FP ubicades a Espanya, Itàlia, Bèlgica, Alemanya, Hongria i França i tindrà un impacte a llarg termini en uns 60.000 alumnes i 7.000 professors de FP de la Unió Europea. Marta Pahisa, de l’equip coordinador explica en un vídeo, en la Secció En Confiança, els avantatges del projecte.

“Anirem a mitges” col·loca una cadira més per conèixer la relació del jove salesià Rubén Ponce i el coordinador de pastoral Álvaro Pérez, a la casa salesiana de Málaga. De la mà de Francisco Cánovas, coordinador inspectorial de Centres Juvenils, presentem dos centres juvenils, els seus moments destacats de l’any i els seus desitjos de futur. A més, respon a Les 24, Pepa Pérez, presidenta de l’associació d’ADMA a València-Sant Antoni Abat. Així mateix, en aquest número d’abril vam presentar una interessant lectura dirigida als més petits i titulada “Mi hermano es un pez”, un llibre amb doble lectura que submergeix als més petits en el viatge cap a una vida digna.

L’ apartat històric en aquesta ocasió el protagonitza La Línea de la Concepción, una casa salesiana plenament dedicada a la missió de Don Bosco i amb plena devoció a Maria Auxiliadora. El 12 de setembre de 1958 va arribar al municipi gadità el salesià Gabriel Ramos. Ho va tenir clar i va decidir instal·lar-se a La Línea de la Concepción i portar l’obra de la congregació de Don Bosco al municipi.

L’apartat d’animació vocacional ‘Vine i Segueix-me’ presenta testimonis i diversos apartats de reflexió evangèlica.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...