Mes de celebracions vocacionals per als Salesians a Espanya

1 junio 2021

Per Salesians Comunicació.

La Congregació Salesiana afronta unes setmanes amb un marcat caràcter vocacional. Fins a 16 joves salesians formats a Espanya faran un pas crucial en la seva vida religiosa entre els mesos de juny i juliol. En total, se celebraran dues ordenacions sacerdotals, 3 ordenacions diaconals i 11 professions perpètues.

Aquest dissabte 5 de juny, a les 12:00 h, tindrà lloc al Santuari de Maria Auxiliadora de Madrid la celebració d’una ordenació sacerdotal, tres ordenacions diaconals d’un total de quatre salesians, per pregària i imposició de mans del Cardenal Arquebisbe de Madrid, Mons. Carlos Osoro. Ramón Ariza Gómez serà ordenat sacerdot. Sergi Moreno Párraga, Jesús María Ortega Tapia i Bienvenu-Martial Yalassime rebran l’ordre del diaconat. La cerimònia es podrà seguir en directe des de el canal de YouTube dels Salesians a Espanya.

Dues setmanes després, el dissabte 19 de juny, la Basílica de Maria Auxiliadora de Sevilla acollirà l’emissió de vots perpetus de José Isrrael Hernández Balboza, Norbert Mamba Kabongo i Pedro Ignacio Porto Valero. El dissabte 26 de juny, sis joves faran la seva professió perpètua com a salesians en el Santuari de Maria Auxiliadora de Madrid: Luis Álvarez Rodríguez, Juan Carlos Aonso Diego, Luis Javier Barajas González, Diego Borbolla Jiménez, Jesús García Santos i Luis Manuel Pernas Goy.

Al mes de juliol, Santiago Ela Nve Bindang serà ordenat sacerdot a Guinea Equatorial, d’on és originari. També altres dos estudiants africans realitzaran la seva professió perpètua en els seus països d’origen: Paulin Kolani Sougleman, a Togo, i Emmanuel Lokossou Effioh, a Benín.

 

 
 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...