Medalles per a tots els representants de Salesians Zaragoza en el #AragónSkills

28 octubre 2021

Per Salesians Zaragoza

La Formació Professional (FP) de Salesians Zaragoza està d’enhorabona després d’aconseguir dues medalles d’or, una de plata i tres de bronze en el campionat AragónSkills, les Olimpíades de FP que s’han celebrat durant la última setmana d’octubre.

L’alumne Iván Aguilar, amb el seu tutor Joaquín Campos, va aconseguir la Medalla d’Or en l’especialitat d’ “Instal·lacions Elèctriques”, al igual que Daniel Ubalde amb el seu tutor Juan Apellaniz, que en aquest cas va aconseguir l’Or en l’especialitat d’ “Administració de Sistemes en Xarxa”. En paraules dels tutors, Joaquín y Juan, “els alumnes han sabut plasmar en el seu treball els seus coneixements en la matèria. El seu esforç i el bon fer els han fet mereixedors d’aquesta primera posició”.  Aquests dos alumnes representaran a Aragó en les seves respectives especialitats en el campionat que se celebra a nivell nacional #SpainsSkills cap al mes de març de 2022 a Madrid.

La resta dels participants també van aconseguir unes molt bones qualificacions, entre ells destaca José Marco, amb el seu tutor Juan Carlos Andrés, que aconseguí la medalla de plata en l’especialitat de «Mecànica de l’automòbil». Les Medalles de Bronze van recaure en Raúl Ángel Cortés, amb la seva tutora Nines Plo, Marcos Algás amb el seu tutor Mariano Alcalde, i la parella Sergio Berdoy i Fresbel Delgado, amb el seu tutor Andrés López, en les especialitats de «Disseny Mecànic-CAD», «CNC Fressat» i «Mecatrònica” respectivament.

Espanya és membre de les organitzacions no governamentals WorldSkills Internacional i WorldSkills Europe amb el principal objectiu de participar en les competicions biennals de Formació Professional que les dites organitzacions celebren. Aquesta pertinença comporta la celebració biennal d’una competició nacional de Formació Professional del sistema educatiu, Spainskills que serveix per a seleccionar els competidors nacionals que representen el país en les competicions europees, Worldskills Europe, i mundials, WorldSkills, els anys parells i senars respectivament.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...