Maria Auxiliadora conquereix les cuines de MasterChef Junior

22 diciembre 2021

Per Salesians Comunicació

Els cuiners més petits i talentosos de la televisió van tornar a la graella de La 1 amb una excel·lent representació salesiana. El càsting de la novena edició de MasterChef Junior va incorporar entre els aspirants a Pablo i Sara que van deixar el pavelló ben alt dels centres sevillans de Triana i Trinidad.

Pablo, de 10 anys, es va presentar des del pati del seu col·legi i amb una estampa de ‘La Sentaíta’. «Conta els dies per celebrar la Setmana Santa de Sevilla. No falta mai a la cita. A més, li encanta ballar flamenc durant la Feria d’Abril i té un caràcter tan agradable que fuig dels problemes», va ser la seva carta de presentació per guanyar-se al públic. De la mateixa manera ho va fer Sara, de 8 anys, que també va ensenyar la seva estampa durant el desenvolupament del programa. «Ajuda els pares a la cuina des que tenia 2 anys. Li encanta viatjar. Per això li fa especial il·lusió gaudir de les proves d’exteriors. Li agrada molt anar a l’escola i la seva extraescolar preferida és tocar el violí», explicaven.
 
Els participants han complert el seu somni d’entrar a les cuines per formar part de la història de MasterChef Junior i viure una aventura que no oblidaran mai. Una experiència en què Maria Auxiliadora i els valors salesians els acompanyaran sempre.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...