L’Itinerari d’Educació en la Fe busca nou nom

9 febrero 2021

Per Salesians Comunicació.

​Des de la coordinació de l’Itinerari d’Educació en la Fe (IEF) de la Inspectoria Maria Auxiliadora s’ha creat una subcomissió que està treballant en la recerca de la nova nomenclatura de l’itinerari. Cal destacar que aquesta comissió ha dut a terme en els darrers anys un procés de reflexió catequètica que s’ha materialitzat en diferents documents i orientacions com el Pla de formació i acompanyament per a animadors de l’IEF. Ara, dins el procés de treball que la Comissió inspectorial de l’IEF porta a terme, s’inicia una nova etapa d’escolta per recollir les diferents propostes, per tal de trobar un nom que unifiqui els tres antics itineraris. 

Jorge Juan Reyes, coordinador inspectorial de l’IEF, explica que aquest itinerari tracta d'»un procés educatiu global, segons la lògica de la Iniciació cristiana, que, tenint en compte la realitat de l’ésser humà en la seva integritat, guia i acompanya l’adolescent i al jove en el camí cap a la maduració cristiana en el món d’avui «.

Els requisits que s’han establert per enviar les propostes són: que el nom tingui alguna referència catequètica; que sigui juvenil, alegre i festiu; que estigui relacionat amb l’espiritualitat juvenil salesiana; que reflecteixi la idea de comunitat; i que faci referència al compromís. També s’anima perquè contingui algun element bíblic que ho lligui tot, i que doni la possibilitat de poder comptar amb altres denominacions per a les diferents etapes. 

Entre les aportacions que es facin, es durà a terme una votació que es traslladarà a l’esborrany de la Carta d’Identitat, text que des de fa dos anys està preparant la Comissió, i que haurà d’aprovar el Consell Inspectorial.

La Delegació Inspectorial de Comunicació, a petició de la Comissió Inspectorial de l’IEF, ha preparat un vídeo motivacional amb el qual es donarà a conèixer a totes les cases la manera de participar en aquesta consulta. Totes les aportacions que es vulguin fer s’han de penjar en aquesta direcció fins el 8 de març: https://www.salesianos.edu/pastoral-juvenil/educacion-en-la-fe/

 

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...