Lisboa acull la trobada de la Regió Mediterrània de la Congregació Salesiana

29 septiembre 2021

El 28 i 29 de setembre s’està celebrant, a Lisboa, la reunió de la Regió Mediterrània de la Congregació Salesiana. Convocats pel Conseller Regional, Juan Carlos Pérez Godoy, s’han donat cita els provincials i vicaris provincials de les inspectories que componen aquesta regió: la de Portugal, les dues d’Espanya, les sis d’Itàlia i la d’Orient Mitjà.

Són unes jornades de treball i animació en què també han participat Stefano Martoglio, Vicari del Rector Major, i Paul Muller, Ecònom General. Tots dos han presentat diferents temes relacionats amb la vida de la Congregació i la marxa de les inspectories en aquesta regió salesiana.

A més, es van abordar altres temes de coordinació en la missió salesiana i la formació. Així van estar presents José Miguel Núñez, director del Centre Nacional Salesià de Pastoral Juvenil d’Espanya,  Roberto Dal Molin, director del Centre Nacional italià (CNOS), i Juan José Bartolomé, coordinador regional de formació.

La jornada prèvia a aquesta trobada, el 27 a la tarda, es va celebrar la reunió de la Conferència Ibèrica, que reuneix les inspectories salesianes d’Espanya i Portugal. I els dies posteriors, 30 i 1 d’octubre, la Conferència de les Inspectories d’Itàlia. Aquests són dos fòrums, dins de la Regió, de coordinació i animació de la vida salesiana en aquests països.

Les dues inspectories d’Espanya – Santiago el Mayor, amb seu a Madrid i Maria Auxiliadora, amb seu a Sevilla- han estat representades pels dos provincials, Fernando García i Ángel Asurmendi,Samuel Segura i Fernando Miranda, vicaris provincials.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...