L’estiu educatiu salesià, protagonista del nou número de la Revista Inspectorial SMX

30 junio 2021

Per Salesians Comunicació.

L’edició 69 de la revista digital SMX porta com a tema principal ‘L’estiu educatiu salesià’. A les portes d’unes vacances amb tints de més normalitat i en què la presencialitat torna – esperem que per quedar-se – ens hem endinsat en com viuen educadors, responsables i nois i noies la nostra oferta de lleure educatiu. Per a molts d’ells, una experiència única que els marca positivament per tota la vida.

La secretària de la Escuela de Tiempo Libre Pirineos, María Jesús Ramón, explica a la secció En Confiança la garantia d’apostar per un estiu salesià on els joves són els protagonistes i el sistema preventiu de Don Bosco és una realitat palpable. A Anirem a mitges, el director titular i acadèmic de la presència d’Alcalá de Guadaíra, reflexionen sobre la seva missió compartida per animar la salesianitat de la casa.

De la mà de Francisco Cánovas, coordinador inspectorial de Centres Juvenils, cada mes anirem presentant dos centres juvenils, els seus moments destacats de l’any i els seus desitjos de futur. A més, respon a Les 24 el salesià cooperador José Manuel Chaves, de Salesians Utrera. Aixi mateix, en aquest número de juny presentem el Premi edebé juvenil, titulat “El Club de las Cuatro Emes”, amb el qual Juan Ramón Santos convida a no jutjar, a descobrir que hi ha més enllà de les aparences.

L’‘apartat històric en aquesta ocasió el protagonitza La Palma del Condado, recordant el dia 10 de novembre, quan els salesians i aspirants van abandonar la Casa de la consolació a Utrera per instal·lar-se a La Palma i afirmen, segons les cròniques, que l’arribada va ser afectuosa i acollidora.

Aquest mes, l’apartat d’animació vocacional ‘Vine i Segueix-me’ ve protagonitzat per dos vídeos sobre el llibre del salesià Jorge Juan Reyes, titulat ‘Una cosa et falta’.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...