L’estil salesià arrela entre els nominats als Millors Docents dels Premis Educa Abanca

4 noviembre 2021

Per Comunicació

Des d’ “Educa Abanca” es va engegar una nova edició dels premis als Millors Docents de centres públics i privats d’Espanya amb la finalitat de reconèixer públicament la tasca dels grans educadors que viuen i frueixen del seu treball, eduquen per a la vida el seu alumnat i s’involucren al màxim en tot el procés educatiu, tant dins com fora de l’aula. Aquests premis, nascuts el 2017 i coneguts com «Els Goya de l’educació», busquen realçar socialment aquesta valuosa figura, la seva implicació en el procés d’ensenyament de l’alumnat, així com la seva importància per a la societat.

Entre els nominats a aquest certamen, que compta amb la coorganització de la plataforma MIAC (Mestres Innovadors Alumnes Competents) i la col·laboració de la Fundació Obra Social Abanca, hi ha un docent salesià que recull el testimoni de companys d’edicions anteriors i representarà l’estil educatiu de Don Bosco en la merescuda final. Adán Yanes Gómez, professor d’ ESO a Salesians La Orotava, ha sigut elegit finalista en la categoria de Secundària i Batxillerat. «És un orgull per a nosaltres compartir el teu dia a dia com a professor en el nostre col·legi», compartia el compte oficial del centre en les xarxes socials després de conèixer la notícia. El comitè de qualificació de mèrits dels docents nominats donava a conèixer el passat 30 d’octubre la llista dels 10 finalistes en cadascuna de les 6 categories establertes. El 15 de novembre es publicaran les puntuacions finals obtingudes per cadascú obtenint el títol de Millor Docent d’Espanya 2021, tot i que arribar a aquest punt del procés ja és un veritable reconeixement a la tasca desplegada.

El 26 de febrer de 2022 se celebrarà a Santiago de Compostela la gala de lliurament dels Premis Educa Abanca, conjuntament amb la celebració del Congrés Mundial d’Educació EDUCA 2022. En aquesta gala es farà lliurament d’un diploma acreditatiu i l’estatueta als finalistes i als guanyadors de cada categoria, a més, d’un premi econòmic de 1.000 euros pels guanyadors finals.

Educació Salesiana a Espanya

La xarxa de col·legis de Salesians i Salesianes és una de les més extenses del país: 92.700 alumnes van a les 137 escoles salesianes, en les que treballen 6.500 professors. Els centres uneixen el tracte proper característic del carisma salesià amb la innovació pedagògica perquè l’alumnat pugui adquirir les competències necessàries per al seu futur.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...