Les parròquies salesianes reflexionen sobre la identitat i missió com a poble de Déu en sortida

22 febrero 2021

Per Salesians Comunicació.

Durant els dies 19 i 20 de febrer, en format on-line, va tenir lloc el congrés de parròquies salesianes, en línia amb el camí iniciat en el congrés de 2017 i inspirats pel Congrés Nacional de Laics promogut per la CEE que va tenir lloc al febrer de 2020.

Aquesta cita va servir per a la posada en comú de la feina feta entre rectors i laics sota el lema «La parròquia salesiana, poble de Déu en sortida». També va permetre oferir bones pràctiques i testimonis relacionats amb els camins visualitzats al Congrés de laics.

La trobada, que va començar el divendres a les 11’30, va tenir com a ponència principal ‘Un sacerdot acollidor, proper, empàtic i col·laboratiu’ de la mà d’ Antoni Vadell, bisbe auxiliar de l’arxidiòcesi de Barcelona. Dissabte la trobada va continuar amb la ponència ‘La parròquia en una obra salesiana’ oferta pel Conseller General de Pastoral Juvenil Miguel A. García Morcuende i va continuar amb ‘Poble de Déu en sortida: Memòria i futur de Congrés de Laics’ per Ana Medina.

Segons el coordinador nacional de Parròquies Miguel Ángel Calavia els objectius de la trobada van ser concretar en la realitat salesiana les reflexions del Congrés Nacional de laics, reflexionar sobre la identitat i missió dels rectors i finalment, oferir bones pràctiques i testimonis relacionats amb els camins visualitzats al Congrés de laics.

La trobada també va comptar amb tallers impartits per Xavier Morlans, Ana Arbona, Pedro Vilchez, Manuel Olid, Myrian Navarro, Álvaro Ginel i Franciso Javier Cruz.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...