Les famílies de Salesians Villena aposten per #EducarconAPI

28 mayo 2021

El passat 13 de maig a les 20 hores al pati de Salesians Villena va tenir lloc el primer esdeveniment en què es va convidar a les famílies d’alumnes a participar-hi de manera presencial. Per aquest motiu es va escollir el pati per assegurar el compliment de totes les mesures de seguretat i la comoditat dels participants. Més d’un centenar de famílies van participar en aquest acte que també va ser transmès de forma on-line en directe per als que van tenir aquesta preferència.

El formador escollit va ser Fabián Villena, Llicenciat en Psicologia, CEO del Instituto de Actitudes Positivas. En la seva xerrada va explicar el concepte d’Actitud Positiva Intel·ligent, fent referència a una filosofia de vida i de treball adequada per aconseguir ser el més eficient possible pel que fa a productivitat, gaudint el màxim possible del camí. És a dir, aprendre a gestionar les emocions per ser més eficaços, però sense treure-li el sabor a la vida.

«Es remarca la part d’intel·ligent perquè hem de comprendre la realitat, acceptant-la i no lluitant contra ella, i des d’aquest punt començar a construir, fugint del victimisme, apartant la queixa, escapant del passat, afrontant el present», explicava Fabián. «Això no va d’anar donant salts d’alegria pel món, és clar que no. Més aviat consisteix a saber enfrontar els obstacles que posa la vida amb positivitat i eficàcia», afegeix.

A la jornada hi va participar el director de la presència salesiana José Luis Navarro, i es va aprofundir en les 7 claus de l’API, que són la responsabilitat, l’acceptació, la gestió de l’error, el desinterès, el gaudi del present, la gestió emocional i la positivitat.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...