Les Escoles Salesianes aposten pel talent gràcies a l’impuls d’un nou programari de reclutament i selecció

19 mayo 2021

L’atracció de talent s’ha posicionat com una estratègia clau per incorporar persones compromeses en la tasca d’una organització. Un principi que, per a les Escoles de la província Maria Auxiliadora, resulta fonamental.

Amb l’objectiu de continuar enfortint la visió inclusiva i innovadora, els centres educatius Salesians han iniciat un treball conjunt centrat en la gestió de talent de tots els seus centres. En definitiva, si l’educació té un paper fonamental en el desenvolupament del talent a nivell social, es necessiten persones amb vocació per complir aquest propòsit.

Amb 59 escoles, 40.000 alumnes, 2.750 docents i 570 treballadors d’Administració i Serveis la Inspectoria Salesianes Maria Auxiliadora ha començat una col·laboració amb Viterbit, programari de reclutament i selecció que compta amb funcionalitats molt potents per atreure el millor talent, retenir-lo i integrar els membres de l’equip en tot el procés.

Quins beneficis directes suposa aquesta col·laboració?

L’objectiu és continuar enfortint la visió inclusiva i innovadora dels Col·legis; un propòsit que, per complir-lo, depèn de persones identificades amb els valors de les Escoles Salesianes. Precisament per això és que la plataforma de Viterbit és ideal.

Cadascuna de les funcionalitats de Viterbit estan desenvolupades per optimitzar el treball dels equips de selecció, alhora que promouen els valors de les organitzacions i de les persones que hi treballen. Creiem fermament que les persones són l’actiu més valuós que té qualsevol organització.

Per als Salesians és clau integrar aquesta visió en tots els seus centres i treballar-hi permanentment. La plataforma de Viterbit facilitarà, a més, la gestió dels diferents equips, l’accés a bases de talent centralitzats i la comunicació permanent amb els candidats potencials.

La meta és clara: atreure el millor talent, formar-lo en els principis educatius que promouen les Escoles Salesianes i contribuir al desenvolupament de les seves capacitats. Es tracta d’aconseguir una relació permanent entre el desenvolupament del talent i l’estratègia de gestió dels Col·legis. Viterbit posseeix les eines per aconseguir-ho i comptarà amb l’experiència de les Escoles Salesianes per seguir desenvolupant-les.

 

També et pot interessar …