Les cases salesianes aposten per ‘menys plàstic i més vida’ de la mà de la Don Bosco Green Alliance

19 marzo 2021

Per Salesians Comunicació

La sostenibilitat i cura del planeta és una qüestió que incumbeix a tothom. Des del Col·legi Salesià d’Alacant es duen a terme molts projectes per transmetre i treballar aquest missatge. Durant la setmana del 15 al 18 de març un d’aquests projectes ha arribat a la seva fi. El projecte «Menys plàstic, més vida», ha ensenyat, tant als infants d’infantil com a l’alumnat de 1r de l’ESO, a tenir en compte la regla de les 3 «R» en la seva vida: «Reutilitza, Redueix i Recicla».

Com a conseqüència dels aprenentatges i a manera de difusió, el dimarts 16 de març es va fer una manifestació dins de l’escola per donar difusió al missatge «menys plàstic més vida». «Cadascuna de les classes d’infantil va inventar una frase eslògan per posicionar-se i, un grup d’alumnes de 1r de Secundària van llegir un manifest més extens on s’animava a tots a no utilitzar plàstics i, si els feia servir, a reciclar-se correctament», explica la professora Beatriz Sánchez.

A més, els alumnes més petits de Primària, gràcies a un taller de jardineria, han pogut contemplar com les llavors, després les cures adients, inicien el camí de la vida fins convertir-se en una planta i, aquesta desperta en fruits o en belles flors.

Don Bosco Green Alliance

La Don Bosco Green Alliance és una xarxa d’un col·lectiu internacional de joves de les institucions de la Família Salesiana que contribueixen a l’acció, al pensament i a la política mediambiental mundial. La seva missió és crear un ambient que sigui segur i que tingui cura de tota la vida al planeta, mentre es construeix una nova generació de ciutadans i líders compromesos amb el medi ambient.

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...