Les arts plàstiques i la poesia es donen la mà a Salesians Rota amb l’exposició «Qué veo/leo»

21 abril 2021

 
 

La sala d’exposicions «Murube» de Rota acull fins el 24 d’abril una mostra en què les arts plàstiques i la poesia es donen la mà gràcies als treballs que l’alumnat de 3r d’ESO de l’escola Salesians de Rota ha realitzat a classe.Es tracta d’il·lustracions que els mateixos estudiants han realitzat dels poemes proposats a classe, donant com a resultat una activitat molt enriquidora per als participants, emmarcada en la celebració del Dia del Llibre, que es commemora cada 23 d’abril.

Els alumnes havien de plasmar amb materials reciclats o de la manera que millor consideressin el que cada poema -indicat prèviament per la seva professora- els evocava. Cada alumne ha triat una forma i tècnica diferent per recrear aquests sentiments que neixen quan es llegeixen versos que en aquest cas, tenien a veure molt amb la natura. El resultat són 30 il·lustracions que formen l’exposició «Qué veo/leo», i que el públic que ho desitgi pot visitar fins dissabte, 24 d’abril, de 16.30 h a 20.00 h, a la sala que està ubicada al carrer Catavino de Oro, 1, junt a La Forestal.

Aquesta iniciativa, en col·laboració amb la llibreria Casagato, permet que els treballs realitzats a classe surtin de l’entorn del centre educatiu per poder compartir-los amb el públic. Des de les delegacions d’Educació i de Cultura, que dirigeixen les tinents d’alcalde Encarna Niño i Esther García, han volgut posar en relleu el valor d’aquest tipus d’activitats que enriqueixen i promouen la cultura entre els més joves. De fet, aquest era l’objectiu d’aquesta activitat que ha permès als estudiants unir arts plàstiques i poesia.

 

També et pot interessar …