L’equip tècnic de Bosco Global es retroba després de dos anys sense veure’s presencialment per la pandèmia

1 octubre 2021

Per Bosco Global

La reunió ha tingut lloc a Sevilla i ha servit per retrobar-se després de tant de temps, veure’s les cares, compartir espais, idees, reflexions i treball. L’experiència ha constituït una alenada d’aire fresc per a tot l’equip de Bosco Global.

En la trobada, celebrada els dies 27, 28 i 29 de setembre, s’ha comptat amb la presència de personal tècnic de les seus de Badajoz, Barcelona, Santa Cruz de Tenerife, Sevilla i València, així com algunes persones voluntàries. S’hi han abordat diferents temes.

D’una banda, la cura de cada membre de l’equip i com a conjunt, i també el treball per àrees: voluntariat, cooperació internacional, educació per al desenvolupament i comunicació per al canvi.

D’altra banda, s’ha avançat en temes més transversals com la revisió del Pla Estratègic, una reflexió compartida sobre possibilitats de desenvolupar la captació de fons de l’entitat i la fidelització de les persones sòcies de l’ONGD, i també en com treballar la participació a l’entitat perquè les diferents persones que desenvolupen la seva missió se sentin part de la mateixa, especialment el seu voluntariat, motor i origen de l’ONGD.

La trobada va permetre estrènyer llaços entre les persones que ja es coneixien i acollir i donar la benvinguda a d’altres que s’acabaven de reincorporar en els últims dies.

Durant la trobada es va comptar amb el testimoni del salesià Manolo Jiménez, amb llarga experiència al continent africà, qui va explicar la realitat de la nova Inspectoria al Congo, en la qual ell és el provincial i amb la qual Bosco Global està desenvolupant diferents projectes.

Manolo va voler destacar la necessitat d’estar oberts a l’escolta per créixer en pluralitat i diversitat. En la seva província, el riu Congo separa els dos països que la conformen, i precisament el «crear ponts» va ser el missatge que va deixar perquè orienti el treball de Bosco Global: teixir ponts i relacions entre pobles i persones diverses és el que construeix la fraternitat universal.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...