L’editorial CCS proposa novetats per a ‘Pregar i celebrar la Setmana Santa’

16 marzo 2021

Per Salesians Comunicació.

La Setmana Santa és temps propici per meditar en el nucli de la fe, i proposem concentrar la mirada en els moviments del Senyor, que ens narren les Escriptures.

El sacerdot i autor de nombrosos títols sobre espiritualitat, Ángel Moreno de Buenafuente, dona una clau lluminosa per interpretar tots els capítols d’aquest llibre, que és precisament llegir-los des dels esdeveniments de la Pasqua, des d’ells la creació primera recobra un sentit profètic, i s’esbrina la raó per la qual, en les narracions de la Passió de Jesús, els autors sagrats assenyalen detalls que recobren sentit des de la resurrecció del Crist.

La llum pasqual no només serveix per interpretar les Escriptures, sinó que és clau per a comprendre la pròpia existència. La contemplació dels passatges bíblics des de la perspectiva pasqual ajuda a llegir la nostra pròpia història i descobrir-la en els petits signes o en les fites més excel·lents, la profecia del nostre destí, que és el mateix que el del Crist ressuscitat.

Exercicis per exercitar la ment

La doctora en Psicologia, Anna Puig, presenta la col·lecció amb la qual millorar la memòria, atenció, o qualsevol altra funció cognitiva si es destina un temps a fer exercicis d’estimulació. Mitjançant l’entrenament cerebral s’aconsegueix mantenir la nostra ment desperta, afavorirem una millor recuperació en cas de lesió, i podrem tenir al nostre abast més recursos per compensar les falles.

La necessitat de disposar de material adequat per estimular les funcions cognitives a manera de prevenció ja des de l’etapa adulta, justifica aquest nou lliurament. Gràcies a aquests 150 exercicis nous, estimularàs l’atenció, la memòria, l’orientació, el llenguatge i el raonament de forma òptima. La varietat dels mateixos, contribueix a la seva eficàcia. Estan pensats per a adults i grans amb un nivell cognitiu elevat, tinguin o no problemes amb la seva memòria i mantenen una dificultat bastant similar als proposats en Ejercicios para despertar la mente 1.

Sobre aquesta temàtica ha publicat a l’ EDITORIAL CCS: Programa de Psicoestimulación Preventiva; Programa de Entrenamiento de la Memoria; Ejercicios para mejorar la memoria 1, 2, 3, 4 y 5; Ejercicios para mantener la cognición 1, 2, 3, 4 5; Ejercicios para mantener el intelecto 1 2; 10 Criterios para mejorar la memoria i Ejercicios para despertar la mente 1.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...