L’associació de Maria Auxiliadora d’Utrera va celebrar el seu 125è aniversari amb una missa d’acció de gràcies

22 marzo 2021

L’asociació de Maria Auxiliadora d’Utrera va ser erigida canònicament el 13 de març de 1896, quedant agregada a la archicofradía de Torí el dia 24 del mateix mes. Per tant, està complint 125 anys de vida, sent la més antiga de totes les entitats d’aquest tipus existeixen a Espanya i la número 17 de tot el planeta.

Dins el programa d’actes commemoratius, ha organitzat una missa d’acció de gràcies davant d’aquesta efemèride. Es tracta d’un dels principals moments que va viure aquesta associació al llarg del present 2021.

L’eucaristia va tenir lloc dissabte, 20 de març, en una jornada que es troba entre les dues dates al voltant de les quals gira el començament d’aquest projecte que ara compleix un segle i quart d’existència. Va tenir lloc a partir de les 20.00 hores, a l’església Nuestra Señora del Carmen. L’encarregat de presidir la celebració serà D. Juan Carlos Pérez Godoy SDB, qui actualment exerceix com a conseller general per a la Regió Mediterrània dels Salesians. El seu treball consisteix a coordinar i animar deu províncies salesianes d’Espanya, Itàlia, Portugal i Orient Mitjà, que formen la Regió Mediterrània, una de les set en què està dividida la congregació a nivell mundial.

La pandèmia de COVID-19 va mantenir un aforament reduït al temple. Per aquest motiu, el desenvolupament d’aquesta missa podrà seguir també en directe a través de Facebook de l’associació de Maria Auxiliadora d’Utrera, així com al seu canal de YouTube.

També et pot interessar …

Van trobar una carta de Don Bosco

Van trobar una carta de Don Bosco

Avui es conserva a l’Arxiu Salesià Central de Roma. Es remunta a abans del naixement del Regne d’Itàlia, 10 anys després de la concessió de la llibertat de premsa al regne de Savoie (1848).