Les cases salesianes apropen els seus projectes socials a la Família Salesiana a través de la iniciativa «FISAT te cuenta»

4 noviembre 2020

Per Salesians Comunicació

 
Al novembre torna l’espai “FISAT te cuenta”. Una trobada informativa i de reflexió a través d’Instagram que des de la Fundación Ángel Tomás- FISAT es va posar en marxa el mes de juny per donar a conèixer FISAT a través de la mirada i l’experiència de socis/es, col·laboradors/es, treballadors i treballadores de l’entitat.

«El proper dijous 5 de novembre, a les 18 h, tornarem a connectar, aquest cop fent partícips a les cases salesianes. Seran els mateixos directors de les Cases Salesianes els qui expliquin quins projectes socials es desenvolupen a l’obra» expliquen des de la Plataforma Social Salesiana.

Cristina Martínez Ferrando, tècnica de Sensibilització i Voluntariat de FISAT, xerrarà el dijous 5 de novembre amb Segundo García, director de Salesians Sant Antoni Abat de València.

Amb aquesta nova temporada es vol donar a conèixer a la Família Salesiana els projectes socials que donen resposta a les diferents realitats de barri, de la societat.

«La crisi econòmica i social que ha generat la pandèmia de la COVID-19 està afectant de forma més contundent les persones més vulnerables, aquelles que ja partien en desavantatge abans de la crisi. Per aquest motiu, ara més que mai hem d’apel·lar al compromís, perquè ningú es quedi enrere. i què millor que comprometre’s amb el que un coneix, amb el que un estima, amb el que un comparteix, la visió salesiana d’acompanyar, acollir i comprometre’s «afegeixen.

Podeu veure les entrevistes al canal IGTV  https://www.instagram.com/fundacionfisat

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...