La Revista SMX 60 anima a viure un curs mirant al futur amb esperança

1 octubre 2020

Per Comunicació

La edició 60 de revista digital SMX porta com a tema principal el nou curs escolar marcat per la pandèmia. Quins canvis suposa? Com està sent la implicació de tots els membres de les comunitats educatives? I, sobretot, com ho estan vivint els nostres xiquets i joves? Són moltes les iniciatives que ja s’estan desenvolupant a la deixe anar de la Inspectoria i en aquest número et donem a conéixer tots els propòsits i mesures presos per a aquest curs. Un alumne de quart de Primària, presa el protagonisme de SMX i ens explica, En confiança, com s’ha sentit en aquests mesos lluny de la seua escola i com està vivint els primers dies de col·legi.

“Anirem a mitges” col·loca una cadira més per a conéixer la relació del jove salesià Mario Martín i l’aspirant a salesiana cooperadora Marina Vila. D’aquest salesià diuen que és realment «una persona que irradia llum, i totes les persones que han estat al costat de Mario són unes altres perquè Mario els ha ajudat en tots els sentits».

De la mà de Francisco Cánovas, coordinador inspectorial de Centres Juvenils, cada mes anirem presentant dos centres juvenils, els seus moments destacats de l’any i els seus desitjos de futur. A més respon a les 24, el salesià cooperador José Luis Perea, del departament de comptabilitat de la inspectoria. Així mateix, en aquest número d’octubre presentem una interessant lectura dirigida als més joves i titulada “Curs intensiu per a fer-se Rico”, un llibre sobre l’ambició, l’avarícia i que convida a la reflexió sobre el que cadascun està disposat a abandonar pel «poderós cavaller», tot això de la mà d’un personatge entranyable anomenat Sir Francis *Millyoneri.

El apartat històric en aquesta ocasió el protagonitza Màlaga, a la qual el Rector Major, Ángel Fernández *Artime dedicava aquestes paraules el passat 8 de desembre de 2019 en la celebració dels 125 anys “Estar a Màlaga és com sentir-se en un altre *Valdocco. Cal donar gràcies a Don Bosco i a la seua Mare per donar-li forma a aquest somni”.

L’apartat d’animació vocacional ‘Veuen i Segueix-me’ amplia les seues seccions i inclou des d’aquest número, a més de presentacions i testimoniatges, diversos apartats de reflexió evangèlica.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...