La Revista inspectorial SMX, en el seu número 68, fa balanç de la campanya ‘Som U’, un desig fet realitat ‘

1 junio 2021

Per Salesians Comunicació.

L’edició 68 de la revista digital SMX porta com a tema principal el balanç de la campanya inspectorial ‘Som U’ amb la sensació que el treball compartit ha fet arrels i acompanya i defineix sempre la Inspectoria Maria Auxiliadora. Aquests 24 mesos formaran part del seu ADN i han servit per aprofundir i impulsar, al costat de les comunitats i la Família Salesiana presents en cada localitat, el sentit d’unitat de cada casa, promoure iniciatives de formació conjunta entre salesians religiosos i laics compromesos, i seguir creixent en el sentit de pertinença a una sola inspectoria.

Els salesians José Ropero i Fran Galán, expliquen en la secció En Confiança com ha incidit la campanya a les cases i en la inspectoria. A Anirem a mitges, el director de la presència de El Campello, Antonio Zaragoza i el treballador de la casa, Joaquín Sáez, reflexionen sobre la seva missió compartida per animar la salesianitat de la casa.

De la mà de Francisco Cánovas, coordinador inspectorial de Centres Juvenils, cada mes anirem presentant dos centres juvenils, els seus moments destacats de l’any i els seus desitjos de futur. A més respon a Les 24, el salesià cooperador José Manuel Chaves, de Salesians Utrera. Així mateix, en aquest número d’octubre vam presentar el Premi edebé juvenil, titulat “El síndrome de Bergerac”, amb el qual Pablo Gutiérrez presenta una imatge optimista i reivindicativa de l’adolescència.

L’ apartat històric en aquesta ocasió la protagonitza Montilla, una casa que es va gestar el 1899 en els locals de la Sociedad de Amigos del País. I que es va materialitzar el 5 d’abril de 1899 amb la visita a Montilla do Rua, acompanyat per don Felipe Rinaldi, inspector d’Espanya i Portugal, don Ernesto Oberti, director de l’escola d’Utrera i don Pedro Ricaldone.

L’apartat d’animació vocacional ‘Vine i segueix-me’ amplia les seves seccions i inclou des d’aquest número, a més de presentacions i testimonis, diversos apartats de reflexió evangèlica.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...