La Pastoral Juvenil Salesiana camina cap a la JMJ 2016

26 septiembre 2015

La Jornada Mundial de la Joventut tindrà lloc a Cracòvia del 26 al 31 juliol 2016 sota el lema: Benaventurats els misericordiosos, perquè ells asssoliran la misericòrdia (Mt 5,7) i serà precedida pels anomenats Dies en les Diòcesis, que es realitzaran en totes les diòcesis de Polònia del 20 al 25 de juliol.

La motivació va néixer durant la trobada del Papa Francesc amb els joves a Rio de Janeiro on va demanar als assistents descobrir de nou les benaurances evangèliques, per a això es va escollir la cinquena de les vuit benaurances, pronunciada per Jesús en el seu Sermó a la vora del Mar de Galilea, per subratllar la importància de l’actitud que apropa al Regne del cel.

Per la seva banda l’elecció de Cracòvia ve justificada per la seva projecció al món com la capital de la Divina Misericòrdia, espai d’acollida per als joves pelegrins que arribaran a Polònia amb el desig de visitar el lloc de les revelacions, la tomba de santa Faustina Kowalska i el santuari des del qual Joan Pau II va encomanar el món a la Divina Misericòrdia.

La Delegació Nacional de Pastoral Juvenil ha proporcionat una fitxa on line per al procediment d’inscripció de tots aquells majors de 18 anys interessats en viure l’experiència.


La informació sobre l’esdeveniment és la següent:

– Pla de viatges:

* Avió de Madrid a Varsòvia el 24 juliol 2016.

* Avió de Varsòvia a Madrid el 3 agost 2016.

* Desplaçament en bus fins a Cracòvia.

– Preu: 780 € per persona.

– El termini de les inscripcions serà fins al 13 de gener, en aquesta data es lliurarà un avançament de 400 €.

– Es faran tres tipus de samarretes perquè els participants que ho desitgin puguin finançar amb la seva venda part del cost d’inscripció.

També et pot interessar …