La pandèmia redimensiona la campanya inspectorial ‘Som U’ i marca nous reptes de futur

4 julio 2020

Per Joana Monzó

Fa nou mesos començava una de les campanyes inspectorials més ambicioses des que nasquera la *Inspectoría María Auxiliadora després de les reeixides experiències de el “Vine i veuràs” i “Primer, els últims”. Sota el lema ‘Som Un’ es va presentar l’objectiu de créixer en la comunió d’esperit, carisma i missió entre salesians i seglars; una campanya per a treballar a dos anys vista i que ha resistit en el seu primer curs a un desenvolupament inesperat amb motiu de la COVID-19, però enfortint el seu missatge.

La terrible pandèmia ha trastocat activitats, plans, celebracions, però també ha *redimensionado el ‘Som Un’, donant-li més sentit si cabia, portant-ho fins a extrems, implicant a totes i cadascuna de les persones que formen part de la Família Salesiana. “Sense saber-ho, hem fet realitat el lema ‘Som un’ cadascun des de la seua casa”, assenyala Paco Pepe, que s’acomiada com a delegat de Pastoral Juvenil compartint aquesta premissa.

A principi de curs, l’inspector, Ángel Asurmendi, animava a “unir-nos en la missió que el bon Déu ens ha encomanat: ser signes i portadors del seu amor. El que més ens uneix és fer el bé en comú”. I subratllava un aspecte que sens dubte ha posat a prova la capacitat de resposta dels qui estan cridats a desenvolupar la campanya de la *Inspectoría: “La manera d’estar i realitzar aquesta missió és tan important com el resultat d’aquesta. Obriguem amb els joves espais de trobada, escolta, oració i diàleg davant els desafiaments de la societat”, explicava.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...