La Fundació Ángel Tomás continua la seva aposta per la inserció sociolaboral

19 mayo 2021

Per Salesians Comunicació.

El 13 de maig passat, Ignacio Beltrán, Director de la Fundació Ángel Tomás- FISAT, juntament amb Juan Alcántara Martínez, Gerent de STV GESTIÓN, van subscriure l’acord entre les dues entitats per la qual es posa en marxa una Escola d’Oficis per formar les persones destinatàries en l’àmbit del sector serveis generals de neteja i manteniment de parcs i jardins.

STV Gestión col·laborarà amb el programa d’inserció sociolaboral de FISAT, Somos Parte, en el desenvolupament d’un itinerari d’inserció amb formació específica i un programa formatiu I pràctic en neteja i manteniment d’espais urbans. Gràcies a l’acord, les persones que participin a l’Escola d’Oficis es beneficiaran de pràctiques formatives no laborals per assolir una formació més personalitzada i completa per millorar l’acompliment de la seva futura tasca professional.

El programa Somos Parte ofereix a les persones beneficiàries un itinerari formatiu i d’acompanyament que comprèn la formació teòricO- pràctica orientada a l’aprenentatge d’un ofici i a l’adquisició d’habilitats orientades a la recerca de feina. L’ objectiu principal és afavorir la seva ocupabilitat, per això es treballen continguts com la preparació per a una entrevista de treball, crear el seu currículum o conèixer eines que els ajudin a accedir al mercat laboral, entre d’altres.

Aliances estratègiques

L’acord de col·laboració de FISAT i STV GESTION S.L s’emmarca en el compromís mutu de teixir aliances estratègiques que afavoreixin la igualtat d’oportunitats.

Nacho Beltrán ha remarcat la importància d’aquest acord: «Hem tingut la gran sort de comptar amb STV Gestión, una empresa que porta la Responsabilitat Social en el seu ADN, i té una dilatada experiència afavorint la inserció laboral a través de pràctiques no laborals. El paper de l’empresa com a agent de canvi és fonamental i per això des de FISAT volem ser una entitat de referència per a totes aquelles empreses i entitats privades que vulguin construir una societat més justa «.

Per la seva banda, Juan Alcántara Martínez ha expressat la seva satisfacció per aquesta nova col·laboració; «És la nostra forma de retornar-li a la societat una part del que ella ens aporta».

STV Gestión porta 10 anys col·laborant amb entitats del Tercer Sector.

També et pot interessar …

«Tantas vidas en una vida»

«Tantas vidas en una vida»

Publicada per la Coordinadora Estatal de Plataformes Socials, aquest projecte neix amb la necessitat de conèixer i generar evidència empírica del procés dintegració sociolaboral de les dones migrants.