La Federación «El Patio» segueix creixent després de celebrar la seva 42ena assemblea

18 mayo 2021

Per Federación El Patio.

La federació, formada per més de 30 associacions juvenils de el Moviment Juvenil Salesià dedicades al servei dels joves d’Andalusia, Canàries i Extremadura, va viure una jornada en què es va poder presentar el treball al llarg d’aquests dos anys, així com la revisió del pla estratègic 2021-2023, la presentació del pla per al proper curs i les noves àrees de treball. «Sens dubte una jornada intensa i il·lusionant. Tenint sempre als joves com el centre de la nostra missió evangelitzadora des del carisma de Don Bosco», compartien després de la celebració.

A més, la trobada va servir per dur a terme el canvi de junta directiva i de president després de la tasca realitzada durant els últims anys complint-se d’aquesta manera la renovació del consell executiu. «Cal agrair als que han exercit aquest servei tota la seva dedicació, i donem la benvinguda als nous membres del Consell. Gràcies per la vostra entrega, juntament a la de tots els participants per la seva presència i la seva participació activa», compartia Jordi Lleixà, delegat inspectorial de Pastoral Juvenil, com a reconeixement a la missió exercida.

 
Igualment, l’assemblea extraordinària va portar com a novetat la incorporació de l’Associació Juvenil DOSA de la casa salesiana de Jaén que s’uneix la gran família de la federación «El Patio».
 
Sobre la Federación 
 

Entorn a la celebració del centenari de la mort de Don Bosco, entre els responsables de l’ambient pastoral dels oratoris i centres juvenils (constituïts en molts casos en associacions juvenils legalment reconegudes) de les inspectories dels Salesians de Córdoba i Sevilla i de les Filles de Maria Auxiliadora de Sevilla, va sorgir la proposta de crear una entitat que funcionés com a estructura aglutinant de tots ells a la comunitat autònoma i que els permetés arribar, en el seu servei als joves, més enllà del que podien cadascun per separat. Va néixer així la Federació Andalusa de Centres Juvenils “El Patio”.

La Federación “El Patio” agrupa les associacions juvenils salesianes d’Andalusia, Canàries i Extremadura, que són el marc públic i legal utilitzat per presentar davant la societat aquesta presència típica del carisma salesià, que són els oratoris i centres juvenils. Aquests són una experiència pastoral-educativa que cerca la maduració i creixement personal en totes les dimensions del jove.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...