La Escuela Don Bosco de Andalucía presenta la seva escola d’animadors

9 junio 2020

La Escuela “Don Bosco” un any més, ha dissenyat i preparat els activitats formatives dels joves interessats en formar-se i Treballar com a educadors en el temps de lleure adaptant-se -com no podia ser d’una altra forma- a la nova realitat social i sanitària. Les Accions van encaminades a permetre el desenvolupament, amb una certa normalitat, de les formacions estivals programades:

  • Nou curs de MONITOR/A D’ACTIVITATS EN EL TEMPS LLIURE INFANTIL I JUVENIL per als joves de la ciutat de Sevilla que tindrà lloc des de l’1 al 17 de juliol.
  • Escola Inspectorial d’Animadors juvenils salesians de l’1 al 11 d’agost: Formació inicial d’animadors/es de IEF, Monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil i Dinamització i coordinació d’equips de Monitors.

El temps no s’ha aturat, un nou repte se’ns presenta per formar els nostres joves i afrontar amb optimisme altres mètodes d’Educació no formal. Volem donar respostes originals i creatives a l’Educació de l’oci i temps de lleure educatiu dels nostres menors. Acceptem i ens integrem en una nova realitat social que ha arribat per quedar-se i provocar un canvi profund en la nostra funció educativa de la Pastoral del temps de lleure.

Avui la nostra Pastoral és, més que mai, de trobada. Noves formes de contacte i comunicació que ens demanen ser més agosarats i originals com a educadors, per fer real aquesta trobada d’una forma i espais diferents … i per això veiem que aquests mesos han servit de punt d’inflexió, de palanca per al canvi cap a una societat més humanitzada, càlida, propera, positiva, familiar, alegre, festiva. És el que Don Bosco ens demana avui i ens ha demanat sempre, resumit en la seva coneguda frase: «Endavant, sempre endavant».

Endavant doncs, no tinguis por, el que ve requereix el contrari. Considera-una oportunitat, aquí la tens, a un clic de ratolí:

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...