L’editorial edebé serà present en la Fira del Llibre d’Alacant

20 octubre 2020

Por Salesians Comunicació.

El pròxim 23 d’octubre de 19 a 19’30 hores tindrà lloc la presentació del llibre de l’editorial salesiana ‘Curs intensiu per a fer-se ric’ de l’autor Roberto Aliaga i amb il·lustracions de Miguel Ángel Díez. La trobada tindrà modalitat online a través de la pàgina web de la fira i al seu torn des de tots els canals oficials en les xarxes socials.

La Fira del Llibre d’Alacant es reinventa completament en la seua fórmula i celebrarà enguany una edició purament digital, del 23 d’octubre a l’1 de novembre. Una modalitat a la qual s’ha vist abocada per la situació sanitària, però que també pot reforçar al gremi dels llibreters. De fet, aqueix és precisament l’interés de l’organització, que ha preparat els mecanismes perquè els establiments estiguen igualment com en les cites anteriors.

La novetat estarà en la guia de publicacions que es presenten en aquesta edició. “Els llibres que es donen a conéixer en les aquestes conferències tindran un enllaç que redirigirà a la botiga online de les llibreries que participen en la fira, perquè així els espectadors puguen comprar-los i rebre’ls a casa o recollir-los en la pròpia llibreria”, descriu la coordinadora de la fira, Marina Vicente. “Les xarrades seran virtuals, en molts casos des de les llibreries, on després romandran els escriptors per a signar els seus llibres als interessats”, explica.

Autors alacantins

Roberto Aliaga actualment viu a Alacant encara que és original de Ciudad Real, mentre que Miguel Ángel Díez, sí que és natural d’Aspe, localitat alacantina. Tots dos porten temps treballant junts, com en la col·lecció de huit llibres, i també l’àlbum de Cuques de llum.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...