La Bee-Bot a les aules d’infantil de Salesians Huesca

18 marzo 2021

El projecte de robòtica amb la Bee-Bot (Abella robot) promou el pensament computacional dels infants de Salesians Huesca, que es converteixen en protagonistes del seu propi aprenentatge d’una manera activa i lúdica.

La introducció d’aquest robot educatiu els permet crear una base de pensament interactiu per a resoldre un problema que no només és aplicable a la tecnologia, sinó que es pot extrapolar a qualsevol àmbit d’educació com la lectura, l’escriptura, la creativitat o l’aritmètica.

És una eina de reforç positiu considerada com un joc que potencia l’autonomia i la competència d’aprendre a aprendre, a més, fomenta la positivitat de l’error, creant dinàmiques d’assaig-error, per trobar la solució al problema.

Des del col·legi expliquen que els encanta interactuar amb ella, ja que poden dissenyar, construir i portar a terme una infinitat d’activitats com escriure paraules secretes a través de la Bee-Bot, portar-la fins a les piràmides d’Egipte (en aquest cas), ensenyar els números i les formes geomètriques, entre molts reptes.

Disposa de diferents catifes de continguts, cartes de seqüències i la Bee-Bot. Es tracta d’un robot educatiu amb forma d’abella amb la qual aprenen programació a partir del moviment, l’observació i l’orientació espacial mitjançant la seqüenciació a través dels seus comandaments (endavant, enrere, gir dret i esquerre, go, pausar i esborrar) per aconseguir que la Bee-Bot arribi al seu objectiu.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...