La Asociación Juvenil Carabela compromesa amb les famílies de Huelva

26 mayo 2020

La Asociación Juvenil Carabela i la ONG World Central Kitchen, liderada a Huelva pel xef Xanty Elías, han distribuït 122 menús diaris a famílies amb greus dificultats econòmiques davant la nova situació d’alarma sanitària Covid-19, al Districte 5.

Aquesta acció s’emmarca dins el Programa d’Acompanyament a les famílies que l’associació juvenil salesiana ve desenvolupant en aquests dos últims anys, en col·laboració i coordinació amb els Serveis Socials Municipals i amb altres entitats socials de la zona.

A més d’intentar cobrir necessitats bàsiques d’alimentació, medicaments, subministraments o vestimenta es realitzen suport a gestions necessàries per relacionar-se de diferent manera amb les administracions públiques i acompanyament global en els processos socials. Aquest projecte està finançat per la Fundació «la Caixa».

La tasca juvenil salesiana a Huelva

Carabela, que durant l’any 2015 va celebrar les seves noces de plata, continua amb la seva tasca dedicada als joves de les populars barriades de Torrejón, Hispanidad, Santa Marta, La Orden o Tres Ventanas. Aquest motor juvenil, instal·lat al cor del Col·legi Salesià Cristo Sacerdote, en el barri de Verdeluz, ha apostat decididament des del seu naixement per consolidar un projecte il·lusionant, popular, animat per joves i amb el segell salesià, que fa original i fàcilment identificable la seva proposta educativa i pastoral.

La Asociación Juvenil Carabela s’ha convertit en referent a nivell provincial i andalús, amb innombrables reconeixements de diverses institucions en els últims anys pel seu treball a favor dels joves mitjançant competicions esportives, grups de pregària i eucaristia, activitats culturals o la posada en escena de nombrosos musicals.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...