L'Algeciras CF es conjura al costat dels alumnes salesians

8 abril 2015

En el matí del dilluns 6 d’abril la tertúlia El Mirador  va mobilitzar a més d’un centenar d’alumnes dels Salesians d’Algeciras, corresponents al tercer cicle de primària i el primer cicle de secundària, que van poder presenciar en primera persona la realització d’un programa de ràdio en directe.

Dins de la campanya #LlenemosElMirador, amb la finalitat de fer costat a l’Algeciras CF apropant l’esport a l’escola, les instal·lacions del centre salesià es van convertir durant unes hores en una animada grada en la qual els alumnes portaven la veu cantant.

Durant la tertúlia van passar pels micròfons de Carlos Pérez, conductor del programa, Daniel Correa, directiu del club, al costat dels jugadors Willy i Javi Chico. També van intervenir professors del centre salesià com José Carlos Sánchez i Nicolás Fernández, soci de l’Algeciras i àrbitre de tercera divisió respectivament. A més, en el pati de butaques es trobava el periodista Juanma Torres que va fer de mediador entre els alumnes i els futbolistes que van haver de respondre a les qüestions i curiositats dels improvisats "periodistes".
 

En finalitzar el programa els jugadors van repartir pòsters signats per tots els alumnes i entrades per acompanyar l’equip en el partit contra l’Écija Balompié que es disputarà el cap de setmana. 

 Accedeix a la galeria completa aquí.

 

També et pot interessar …