Joves salesians renoven els seus vots com a religiosos a Barcelona

9 julio 2020

Per Comunicació

Durant la jornada del 8 de juliol a Martí Codolar van renovar vots per un any, tot esperant fer l’any que la professió perpètua, Isrrael Hernández (SMX) i Luis Javier Barajas (SSM) en el marc d’una eucaristia presidida pel superior de la inspectoria Maria Auxiliadora, Ángel Asurmendi.
 
La celebració va comptar també amb la participació del delegat de Pastoral Juvenil, Jordi Lleixà, i els integrants de la comunitat de Martí Codolar i la casa Artémides Zatti, que van acompanyar als dos joves.
Des de la Inspectoria Maria Auxiliadora s’ha compartit en xarxes socials l’alegria per aquest pas en la vida d’aquests joves salesians, demanant per a ells i perquè el Senyor segueixi enviant més pastors per al seu ramat.
Cal destacar que Isrrael anirà destinat el proper curs al Teologat a Madrid i Luis Javier romandrà dos anys més a Casa Zatti.
 

 

Barcelona, planter de formació

La Casa Zatti està destinada a la formació específica dels salesians coadjutors de les dues regions europees. Començat el seu camí en el curs 2019/20 amb Daniel Imriska (SLK), Travis Gunther (SUE), Gabriele Calabrese (ICC) i Luis Javier Barajas (SSM) dedicats a la formació teològica i pastoral a l’Institut Superior de Ciències Religioses Don Bosco a Martí-Codolar. L’equip formatiu està format per Manuel Rupérez (SSM) i Jordi Latorre (SMX).
Des del 23 de juny compten amb un nou membre. Vilmos Svarc (SLO), qui ha arribat a Barcelona i durant l’estiu estudiarà castellà per poder seguir les classes de teologia i pastoral a partir de setembre.
D’altra banda, l’Institut Superior de Ciències Religioses Don Bosco, obert a l’obra salesiana Martí Codolar a la ciutat de Barcelona des de 1949, és un espai múltiple en carismes i propostes. L’única finalitat és l’educació integral cristiana i pastoral de tota persona interessada en formar-se. Compta amb dues seccions, una d’ensenyament universitari oficial de l’Església Catòlica, i una altra d’extensió universitària a l’servei de la formació de seglars i educadors de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...