José María Díaz Fuentes, docent de Salesians Úbeda, nomenat membre del consell de l’Associació Europea per a l’Ensenyament de l’Astronomia

29 junio 2021

Per Comunicació Úbeda

El passat 26 de juny es va celebrar una reunió extraordinària de l’European Association for Astronomy Education (EAAE) en què s’ha renovat el Consell Executiu per als següents anys.

José María Díaz Fuentes, professor de Secundària de Salesians Úbeda, és membre associat d’aquesta organització internacional des de fa uns deu anys i des d’ara formarà part de el nou Consell Executiu en aquesta nova etapa de treball per a l’associació.

Són un total de 10 professors europeus els que compartiran la responsabilitat i l’honor de recopilar, dissenyar, coordinar i donar difusió a les millors pràctiques en Astronomia a les escoles, a més de promoure activitats de formació per a professors i alumnes en col·laboració amb altres entitats de gairebé tots els països del món.

La EAAE forma part d’una prestigiosa xarxa d’entitats que aposten per una Educació d’avantguarda i de qualitat. Està connectada, per exemple, amb Ciència en Acció (Espanya), una de les més reconeguts trobades d’educadors de ciències del país. Treballa també de forma estreta amb la Universitat de Buenos Aires dins el projecte Eratòstenes que involucra activitats realitzades entre col·legis dels dos hemisferis.

També compta amb el suport de l’INTA (Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial), l’agència espacial del Regne Unit, la fundació Airbus per a la defensa i l’espai, l’observatori astronòmic del Roque de los Muchachos a Canàries i la IAU (International Astronomical Union) entre d’altres.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...