Ja disponible el nou recurs de Temps interior, comentari bíblic diari

31 mayo 2021

Per Salesians Comunicació.

La Inspectoria Maria Auxiliadora proposa un comentari de l’evangeli de cada dia gràcies a Temps Interior. Aquesta iniciativa, que va néixer fa 20 anys com una ajuda per al professorat de la mà de José J. Gómez Palacios, té un valor afegit per la seva aportació de dades, no només espirituals sinó també històriques, arqueològiques i socioculturals, que són el context de cada passatge de l’evangeli.

Don Bosco ja va tenir la intuïció de situar el text bíblic en els seus contextos històrics, geogràfics, socioculturals … la seva font principal d’informació van ser els textos de Flavi Josep, historiador contemporani de Jesús de Nazaret. D’aquesta manera, Don Bosco aconseguia que molts sacerdots acudissin a escoltar els comentaris que ell preparava per als seus joves.

«La reflexió diària al passatge de l’evangeli conclou amb diverses línies de reflexió dirigida als educadors cristians. Intenta aprofundir en aquells elements de l’evangeli que l’educador cristià ha de tenir en compte per a la seva vida personal i per a la seva missió educadora «indica l’autor, José J. Gómez Palacios.

Jose J. Gómez Palacios, salesià de la casa de Borriana, és autor també de ‘El comentario bíblico de 2019’, ‘Las cosas de Don Bosco’ llibre que s’ha traduït a l’italià, eslovè, croat, a més de l’edició colombiana i és membre del ‘consell de redacció de Misión Joven.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...