Instituïda la Comissió Internacional de Comunicació Social Salesiana

13 septiembre 2020

Per ANS.

Durant la reunió online que es va realitzar ahir 26 d’agost i organitzada pel conseller general per a la Comunicació Social, pare Gildasio Dos Santos Mendes, va ser instituïda la Comissió Internacional de Comunicació Social Salesiana. En la trobada van prendre part els coordinadors dels delegats per a la Comunicació Social de les diverses regions. Estaven per tant presents: Zaida Elisa Navarrete (Amèrica), pare Pierluigi Lanotte (Europa Mediterrània), pare James Gardner (Europa Centre-Nord), pare Ernest Rosario (Àsia Sud), pare Escato Vadakkan (Àfrica-Madagascar) i pare Peter P. Chinh (Àsia Aquest-Oceania).

En el curs de la trobada, cada delegat ha presentat la realitat de la seva Regió de pertinença i va avançar i va compartir amb els altres participants les seves propostes per al futur.

Per suggeriment del conseller general, la comissió recentment instituïda serà coordinada en les trobades successives, pel pare Ernest Rosario i es reunirà indicativament una vegada a l’any a Roma. Aquí de fet, la comissió tindrà l’oportunitat de debatre personalment, de discutir i aprofundir diversos temes, però també d’estar amb el Rector Major, pare Ángel Fernández Artime.

“M’agradaria cridar a aquest grup ‘*International *salesian *communication *committee’, comissió internacional de comunicació salesiana – va explicar el pare Dos Santos *Mendes – i serà important realitzar anualment aquestes trobades, perquè és fonamental discutir, debatre i tenir ben clar quals són les nostres idees comunes”.

Pare Gildasio després va sol·licitar a tots els participants, que animin als delegats a treballar en el que serà l’instrumentum laboris de la comunicació social. “Volem participació – va afegir el Conseller – seria trist que jo només escrivís un document, hem de treballar junts. Això és realment fonamental”.

A la comissió li va ser demanat que tinguin present el programa del Rector Major per al pròxim sexenni, tenint clar quines són les línies guia i els suggeriments donats pel Rector Major per a introduir-les en el pla de comunicació del pròxim any. “Els dono un exemple, el Rector Major ha introduït en el programa – precisa el Conseller per a les Comunicacions socials – el tema de l’ecologia entre les prioritats i serà una qüestió que també nosaltres haurem de tenir present”.

La trobada va concloure en un clima d’alegria, amb els delegats que es van saludar fraternalment i van renovar l’obstinació de reunir-se i continuar junts amb aquest treball en els pròxims anys.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...