Imatges per a l’esperança: La parròquia salesiana de Zaragoza, seu de la vacunació

17 mayo 2021

Per Salesians Comunicació.

Més de 4.500 persones han passat per la parròquia Ntra. Sra. de Montserrat de Zaragoza per rebre la seva vacuna contra la COVID-19. Una mitjana de 375 persones al dia. Dins dels nous espais no sanitaris que s’estan habilitant a Zaragoza per accelerar la campanya de vacunació contra la Covid-19, es troben diverses parròquies de la ciutat, entre elles la parròquia “Ntra. Sra. de Montserrat”, situada just al davant del centre de salut Delicias-Sur.

Segons comenta la responsable sanitària: «Primerament, la vacunació s’estava realitzant dos dies a la setmana en horari de matí, però a partir de dilluns 17 de maig, la ‘vacunació es farà quatre dies a la setmana».

Els usuaris accedeixen a la parròquia per l’entrada d’accés als despatxos parroquials on hi ha espai per a garantir la màxima distància entre usuaris. A la porta s’ha establert un control sanitari que comprova les citacions, els usuaris van accedint a la capella on el personal sanitari administra la vacuna per després guardar el repòs recomanable durant 15 o 20 minuts en els bancs de l’església. Un cop assegurat que no pateixen cap efecte secundari immediat, surten de l’església per la porta principal.

«El procés d’entrada i sortida de l’església, així com l’espai de vacunació i repòs posterior està perfectament marcat, a l’igual que s’han establert mesures específiques de neteja i desinfecció», informa el rector, Jesús Oteo.

Des del passat mes d’abril s’han habilitat espais no sanitaris per accelerar la campanya de vacunació contra la COVID-19 en persones d’edats compreses entre els 58 i 70 anys. De paraules com PCR, distància social, positiu o aïllament es passa a la vacuna, en totes les seves versions, com el millor símbol d’esperança i de motivació cap al futur.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...