I Torneig Nacional Infantil de futbol sala Villa de La Orotava

9 abril 2015

Del 29 de març a l’1 d’abril s’ha disputat el I Torneig Nacional Infantil de futbol sala Villa de La Orotava, una competició organitzada pel CD. Salesianos que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Orotava, la Universidad Europea de Canarias i nombrosos patricinadors per acostar a tothom l’aposta per l’esport base.

Aquest torneig, disputat al pavelló Quiquirá de la localitat, va comptar amb més d’un centenar de participants una selecta representació de vuit conjunts entre els quals va destacar el Pozo Múrcia, que va arribar com a gran favorit i que finalment va complir les expectatives en aixecar el trofeu, gràcies a un gran nivell de joc que va servir per derrotar a la final a l’equip català de Les Corts.

Per part de les Corts van disputar la final Ferran Capdevila, Aniol Vendrell, Adrià Toledano, Felip Sansalvador, Albert Ortas -el cinc titular. També van jugar Franc Cortes, Enric Escola, Gerard de Peray, Paul de Rio, Francesc Espuña, Alex Fernández i Alex Royo. Per part del Pozo Murcia, Ginés Gabarrón, Javier Gomez, Alejandro Matas (1), David Jiménez, Sergio Ballester (2)- el cinc titular. També van jugar Antonio Navarro, Jorge Espín, Jorge González, José Monteagudo, Abel López i Nicolás Ramírez. A més el torneig va comptar amb l’arbitratge de Juan Manuel García "Nel", àrbitre de primera divisió, nomenat millor àrbitre de la temporada 2013-2014 pels jugadors de la LLNFS.

El CD Salesianos Orotava, amfitrió del torneig, va finalitzar en quarta posició en caure davant l’Inter Movistar per un ajustat 3-4.
 
Entre les imatges per al record cal destacar com el Pozo Murcia va realitzar el passadís al subcampió perquè, tot seguit, tots els jugadors del torneig fessin el mateix gest als campions.

Tots els resultats y plantilles a la web oficial del Torneig Nacional Infantil de futbol sala Villa de La Orotava.

 

 

També et pot interessar …