Gràcies pel vostre exemple!

25 junio 2021

Per Salesians Comunicació

«Educar es lo mismo / que poner un motor a una barca, / hay que medir, pensar, equilibrar, / y poner todo en marcha.

Pero para eso, / uno tiene que llevar en el alma / un poco de marino, / un poco de pirata, / un poco de poeta, / y un kilo y medio de paciencia concentrada.

Pero es consolador soñar, / mientras uno trabaja, / que esa barca, ese niño / irá muy lejos por el agua.

Soñar que ese navío / llevará nuestra carga de palabras / hacia puertos distantes, hacia islas lejanas.

Soñar que cuando un día / esté durmiendo nuestro propio barco, / en barcos nuevos seguirá nuestra bandera enarbolada».

Aquest poema, atribuït popularment a Gabriel Celaya (1911-1991) i publicat a Buenos Aires en el llibre ‘Casi puro rezo’  de l’editorial Stella, és obra de l’autor Fermín Gainza. Aquest religiós i educador xilè de La Salle, sense imaginar-ho, va poder escriure el millor epíleg possible per a un curs inoblidable com el d’aquest 2020/21.

Després d’uns mesos molt durs, en els quals hi havia moltes ganes de trobar-se i demostrar que era possible superar les dificultats i temors generats per la pandèmia, només queden paraules d’agraïment per a tots els protagonistes d’una gran cadena humana que ho han fet possible. Un any en què alumnat, famílies, docents i personal d’administració i servei han posat el millor de cada un per superar tots els reptes i centrar-se en la finalitat més important: educar.

Gràcies pel vostre exemple!

Alumnat i professors us dirigeixen aquest missatge que resumeix el viscut en els centres salesians. Sense vosaltres no hagués estat possible.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...