Gràcies! Èxit de participació en la Cursa per la #SolidaritatGlobal

3 junio 2021

Més de 1.800 persones de 50 localitats es bolquen en construir un món més just, equitatiu i sostenible en una iniciativa impulsada per l’ONGD Bosco Global.

Del 21 al 30 de maig, el període en què s’ha realitzat la 2a edició de la Cursa per la #SolidaritatGlobal de Bosco Global, no han parat d’arribar imatges i vídeos de persones, grups, entitats, centres educatius, etc, que llançaven missatges com: corro per un món millor !, camino per la igualtat de totes les persones! , pedalejo per un món més just !, i un llarg etc.

Des de Bosco Global no tenen prou paraules per agrair-vos la vostra solidaritat, i us han preparat un petit regal, que comparteixen amb tot l’afecte. Gràcies per transformar el món, i creure que és possible fer-ho des de la solidaritat!

Un èxit de compromís i solidaritat en majúscules

A la cursa hi han participat més 1.800 persones, comptant les inscripcions directes a través de la pàgina web i també el gran desplegament organitzatiu que s’ha realitzat en moltes de les cases salesianes i en els seus diferents ambients: escoles, plataformes socials, parròquies, i centres juvenils.

Ha estat un gaudi veure mobilitzar-se les cases salesianes d’Alacant, Antequera, Badajoz, Elx, Barcelona, Badalona, Osca, Ibi, Màlaga, Montsó, Lleida, Sabadell, Sant Boi, Sevilla, Sant Vicenç dels Horts, Alcoi i Ripoll, entre d’altres.

Els fons de la 2a Cursa per la Solidaritat Global aniran destinats als projectes de cooperació al desenvolupament que promovem en els països empobrits, així com en matèria d’educació per al desenvolupament i voluntariat. Gràcies a la teva col·laboració podem millorar les oportunitats de la joventut i la infància que es troba en situació de vulnerabilitat.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...