FISAT analitza la prevenció en la III Jornada de Voluntariat i Addiccions

26 octubre 2021

La Fundació Ángel Tomás- FISAT celebrarà els dies 20 i 27 de novembre la III jornada de Voluntariat i Addiccions “Mirant cap avant. Nous reptes en les addiccions”, en col·laboració amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, a través de l’IRPF.

La jornada d’enguany estarà centrada en la prevenció de les addiccions que s’analitzarà des de les perspectiva de gènere i els factors de protecció.

En aquesta edició es torna a oferir la possibilitat d’assistir de manera presencial o seguir la jornada a través del canal de Youtube de FISAT. La jornada és gratuïta però és necessari inscriure’s per a poder assistir tant en la modalitat en línia com presencial.

El 20 de novembre a Borriana es tractarà la prevenció amb perspectiva de gènere i el 27 de novembre a València s’analitzaran els factors de protecció de les addiccions.

En cadascuna de les sessions hi haurà una ponència marc, seguida d’un testimoniatge d’experiència de voluntariat i una taula redona.

La jornada «Mirant cap avant» és un espai de sensibilització i reflexió en el qual es proposa una mirada crítica cap a la realitat que hi ha darrere del món de les addiccions i punt de trobada de diferents entitats que posen en relleu com el voluntariat pot ser una eina transformadora d’intervenció.

III Jornada Voluntariat i Addiccions. “Mirant cap avant. Nous reptes en les addiccions”.
Dissabte 20 de novembre en el Salesians Borriana
Dissabte 27 de novembre en Salesians Sant Joan Bosco de València

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...