Filo&Sofia, una col·lecció per mostrar la gran similitud entre la infància i la filosofia

11 diciembre 2020

Per Comunicació Edebé

L’assasí dels ossets de peluix, de Cuca Canals

Si la filosofia sorgeix a partir de formular-se preguntes, els infants, els filòsofs i fins i tot els investigadors tenen molts elements en comú.

Filo&Sofia és una agència d’investigadors que es dedica a resoldre enigmes amb un mètode revolucionari: utilitzant el pensament filosòfic.

Rinus viu una mala època després de morir els seus pares i passar a viure a casa de la seva antipàtica tia. Per sort, aviat és convidat a un orfenat on regna la devoció a la filosofia i el lliure pensament. Allà coneix els seus nous amics: Karlitos Marx, Freddy Nietszche o Confuci. Simultàniament, una sèrie d’assassinats a menors infon horror a la ciutat. La marca del psicòpata consisteix a deixar un osset de peluix al costat del cadàver.

Amb la col·lecció Filo&Sofia l’autora Cuca Canals ens narra com la filosofia, a més de necessària, també pot ser apassionant. Centrant-se en les formes de racionalització pròpies dels infants, l’autora ens mostra la gran similitud entre la infància i la filosofia. Dos col·lectius que es pregunten pel món sense pressuposicions, sense prejudicis i amb una certa ingenuïtat.

 
Cuca Canals es una reconocida escritora de guiones y de novelas. Ha trabajado con los mejores directores de cine, como Bigas Luna, y pronto publicó sus primeras novelas para adultos con gran éxito y traducciones a diversas lenguas: inglés, alemán, italiano… Su enorme creatividad también se ha volcado en el campo del diseño y la publicidad, con igual éxito y reconocimiento internacional.
Hace unos años, comenzó a interesarse por la literatura para niños y jóvenes, y su vocación literaria encontró en estos lectores la máxima recompensa. En edebé ha publicado La profesora que hacía faltas de hortografía, El niño rey y la exitosa colección El joven Poe con más de
 
Ficha técnica
  • Colección: Filo & Sofía 
  • Autora: Cuca Canals 
  • Tamaño: 13,7 × 20,7 cm 
  • Págs: 282
  • PVP: 14,95 €
  • Edición: castellano y catalán
  • Edad: + 10 años
  • 1er título: El asesino de los ositos de peluche
  • ISBN: 978-84-683-4926-8

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...