«Filomena» tenyeix de blanc els patis salesians

11 enero 2021

Per Salesians Comunicació.

La borrasca ‘Filomena’, que en aquests moments ha deixat en avís vermell per risc extrem moltes províncies d’Espanya, ha tenyit de blanc els patis i teulades de les presències salesianes deixant estampes inoblidables. Aquesta borrasca serà l’avantsala d’una onada de fred que durarà fins dijous amb mínimes de -10º segons l’avís especial emès per l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

Les quatre escoles que la Inspectoria té a Aragó (Zaragoza, La Almunia, Huesca i Monzón) s’han vist afectades per la decisió del Govern d’Aragó de suspendre les classes els dies 11 i 12 de gener a causa de la dificultat en la mobilitat per a l’alumnat i professorat.

En el cas de Salesians Huesca un equip de salesians, professors i personal d’administració i serveis van acudir a l’escola per adequar-hi els accessos d’entrada amb la intenció que dimecres vinent es puguin reprendre les classes.

Segons informa AEMET després d’una històrica tempesta de neu, Espanya espera l’arribada d’una onada de fred inèdita. S’esperen «temperatures mínimes inferiors a -8 ºC» en gran part de l’interior de país, a partir de la nit de diumenge i fins dijous, segons l’ Agència Estatal de Meteorologia. 12 comunitats estan en alerta per fred, cinc d’elles arriben al nivell taronja. Esperem que a partir de llavors les Escoles Salesianes puguin tornar a la normalitat.

 

 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...