Festa de Nadal a Salesians El Campello

26 diciembre 2014

La jornada s’iniciava amb la celebració de l’eucaristia en el temple parroquial, a la qual va seguir una suculenta xocolatada preparada pel personal de cuina i acompanyada també amb castanyes rostides, tan típiques d’aquests dies. Després de l’esmorzar, tornada a l’església per a presenciar les actuacions preparades pel Cor Escolar i els alumnes de Música del centre. Cal tenir en compte que ja el passat 19 havien actuat brillantment per als residents del Centre de persones grans Orpea,  tot compartint moments entranyables en gestos, paraules i cants. La impressió de les professores que han acompanyat i preparat amb il·lusió tots dos moments ha sigut molt positiva.

Per a finalitzar el recital, es va fer lliurament dels premis del concurs de postals nadalenques d’enguany, amb l’especial esment de la postal guanyadora de tot el col·legi, realitzada per l’alumna Sonia Marín, de 3er ESO, i que ha sigut la imatge amb la qual la Presència Salesiana ha felicitat les festes enguany. Tancaven l’acte les paraules d’Antonio Gil, director salesià de la casa, desitjant a tots uns feliços dies en família.

Després de la festa escolar, tots els treballadors de la Fundació Ntra. Sra. de la Pietat han participat d’un moment de trobada i pregària, i junts després van compartir taula.
 
 
 

També et pot interessar …