Festa de la Comunitat Inspectorial 2021: una trobada per fomentar la comunió i el sentit de família

8 febrero 2021

Per Salesians Comunicació.

El matí del dissabte 6 de febrer va tenir lloc la celebració d’una de les dates més especials del calendari. La Festa de la Comunitat Inspectorial aconseguia la seva setena edició, després de les celebrades a València-Sant Antoni Abat, Utrera, Villena, Barcelona-Horta, Sevilla-Trinidad i Málaga, comptant en aquesta ocasió amb un nou format a causa de la situació sanitària. La pandèmia va provocar que se suspengués la trobada presencial que en anteriors cites reunia centenars de salesians procedents de diferents punts de la geografia inspectorial. En aquesta ocasió es va apostar per un format híbrid que va reunir les diferents comunitats a nivell local amb un programa compartit.

La jornada va arrencar amb la celebració de l’eucaristia en cadascuna de les comunitats en comunió amb tots els germans de la inspectoria salesiana Maria Auxiliadora. Aquest moment va comptar amb un record especial a tots els que han mort en l’últim any, especialment aquells que ho van fer a causa del coronavirus. Posteriorment, per reduir la distància física, es va dur a terme una connexió entre totes les cases que va comptar amb la salutació i paraules d’alè de l’inspector.

Posteriorment es va dur a terme la projecció d’un vídeo homenatge per a la vintena de salesians que compleixen durant aquest curs els 25, 50 i 75 anys d’ordenació sacerdotal o professió religiosa i les cases de Granada, Elx San José Artesano i Linares que celebren els seus aniversaris.

Una jornada històrica en què no es va voler deixar de celebrar la festa fomentant la comunió i el sentit de família, que es va tancar donant gràcies al Senyor per la vocació salesiana i per Don Bosco, demanant per totes les presències, els joves i col·laboradors de les obres, i amb el compromís de tornar a trobar-se per recuperar les abraçades pendents.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...