‘Estigueu sempre alegres’, un llibre de frases il·luminadores i pedagògiques de Don Bosco

6 febrero 2021

Per Narcea Ediciones, 64 pàgines

Amb motiu de la festivitat de Don Bosco, s’ha publicat en italià el llibre «Estigueu sempre alegres». Ja va tenir una edició en llengua espanyola. El text ofereix en les seves frases més característiques de la vida de Don Bosco, pensaments de caràcter pedagògic i espiritual. El seu missatge educatiu és comentat amb frases il·luminadores per Miguel Ángel García, pensaments positius curts de fàcil assimilació i retenció.

El llibre està dividit en quatre capítols, exponents de les característiques del pensament del sant: Casa que acull, l’experiència de sentir-se a casa, en un ambient acollidor i familiar; Església que evangelitza, on es fa present Déu amb el testimoniatge i la passió educativa; Escola que prepara on cada personalitat progressa harmoniosament; Pati que reuneix: pedagogia de la festa i l’alegria.

Amb les frases concises de Don Bosco, elegides per Miguel Ángel García, que componen aquest llibre, joves i grans, estudiants i professors, poden acostar-se a la seva espiritualitat. El llibre inclou una oració d’Ángel Fernández Artime, desè successor de Don Bosco i acaba amb una nota biogràfica.

La finalitat d’aquestes màximes és únicament fer que Don Bosco sigui conegut i estimat. És un subsidi construït amb fragments de text d’alt valor simbòlic salesià que pot ajudar per oferir un pensament directe de Don Bosco. Frases que formen part les nostres vides i que, en molts casos, ens agradaria compartir amb el món.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...