Escola d'Estiu del Projecte educatiu-social "No dubtaria a tornar a riure"

4 julio 2014

Es tracta de la prolongació del projecte que s’ha realitzat per part d’aquesta associació durant el curs 2013-2014 amb els menors de 6 a 18 anys que viuen a la barriada de la Pau, amb la intenció d’atendre’ls també a l’estiu, període en què els xiquets més temps romanen al carrer.
 
El projecte se centra en activitats d’esport, esmorzar diari i higiene dental, reforç escolar de les matèries més bàsiques, formació en valors, i per descomptat, activitats aquàtiques i de piscina, d’acord amb l’època estival de l’any en el qual s’emmarca.
 
Més d’una trentena de voluntaris de l’obra salesiana van a dedicar el seu temps i el seu esforç per mantenir aquest projecte preventiu finançat amb mitjans propis de l’Associació Juvenil Aldaba, amb les donacions de persones desinteressades i amb la col · laboració de l’Obra Salesiana de Utrera i la de l’Ajuntament d’Utrera, que col · laborarà amb l’ajuda de materials. ??Cal destacar que Aldaba va ser premiada el passat mes de febrer per l’Ordre del Mostachón per la tasca realitzada per l’obra salesiana d’Utrera mitjançant aquest projecte solidari.
 
Els interessats a ampliar informació poden fer-ho a través del correu: amigosdealdaba@salesianos-utrera.com. El projecte està obert per rebre donacions. Per a això els ingressos econòmics s’han de fer al compte: (CajaSur BBK) 0237 0312 60 9168050067
 

 

 

També et pot interessar …