‘EntreAPP’, una aplicació turística de la ciutat de Sevilla que uneix els joves de França, Itàlia i Espanya

5 octubre 2021

L’Ajuntament de Sevilla va ser escenari el passat 10 de juny de la presentació oficial del projecte ‘EntreAPP’, aplicació turística de la ciutat de Sevilla per Android. En el disseny i construcció hi han participat 300 joves d’entre 16 i 24 anys de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de quatre centres educatius de França, Itàlia i Espanya dins el programa Erasmus Plus, que segueix en l’actualitat amb el seu procés de difusió.

De la mà del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) continua la seva divulgació d’aquest treball en el qual l’alumnat de Salesians Triana s’ha encarregat d’elaborar els textos amb el seu alumnat i crear l’aplicació informàtica.

Irene Prieto, coordinadora del projecte Erasmus+, i María Rueda, alumna de Batxillerat, han estat les protagonistes d’una entrevista amb l’equip del SEPIE on expliquen com aquesta nova App descobreix llocs amb encant, cultura, oci i gastronomia de Sevilla i és el fruit de tres anys de treball i de coordinació entre les institucions educatives participants.

Junt amb Salesians Triana han participat en aquest projecte Salesians Deusto, on s’han gravat les audioguies i elaborat els codis QR; el Licée Jacques Prevert de Versalles, també dels Salesians, que ha realitzat la traducció dels textos i la locució per nadius en francès; i la difusió de la mateixa i el disseny gràfic ha estat duta a terme des del centre italià de Salesians Torí.

Els quatre centres van decidir iniciar un projecte que permetria la participació d’alumnes i professors per motivar-los en el món de l’emprenedoria a través del patrimoni cultural europeu i dotar-los de competències lingüístiques i professionals per al seu futur laboral mitjançant la creació d’una App turística sobre la ciutat de Sevilla.

Aquesta App té un format innovador adaptat a les necessitats dels joves (codis QR, web, aplicació mòbil, sistema operatiu Android i IOS), inclou audioguies en diferents idiomes, és de fàcil actualització i, a més de ser dissenyada per joves, s’ha concebut per a gent jove.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...